FormulaRapida.net torna a parlar català. El mitjà reprèn la seva línia editorial en el seu idioma original després de veure les demandes d’aquest públic i la necessitat de la normalització lingüística en el món del motor.

Després d’un any de pandèmia, el món del motor ha fet uns grans canvis i evolució tot i aquestes difícils circumstàncies.

Aquests canvis i evolució també s’ha de traslladar en la creació de contingut sobre el món del motor, que actualment està dominada per l’anglès i el castellà.

La disponibilitat d’aquests idiomes, els quals la majoria de la població catalanoparlant comprèn, no significa que la gent no busqui contingut sobre el món del motorsport en català i de forma especialitzada. Amb experts de la nostra terra que estan cada dia en els circuits de competició.

És per això que primer us demanem perdó. Ens disculpem per no haver pogut seguir la nostra línia editorial en català durant la temporada 2020. La pandèmia va afectar a tothom i evidentment a Formula Ràpida també.

I ara és quan us diem moltes gràcies, perquè si estàs llegint aquest article fins aquí és perquè tu també creus que el món del motor necessita de contingut en català.

És per això que aquest 2021 FormulaRapida.net torna a parlar català. Podràs trobar continguts en català tant al web com a les xarxes socials:

Web: FormulaRapida.net – El lloc del motor especialitzat en català

Facebook: FormulaRapida.net en català | Facebook

Twitter: FórmulaRàpida.net en CATALÀ (@FRapidaCAT) / Twitter

Instagram: FórmulaRàpida.net (@frapidacat) • Fotos i vídeos d’ Instagram

TikTok (en anglès): https://vm.tiktok.com/ZMeDujk31/

I és que les dades ens diuen, VOLEM MOTOR EN CATALÀ! I és per això que a partir d’avui comença una nova etapa, modernitzada per adaptar aquesta llengua cap a la normalització lingüística que tots apreciem, i tant necessitem.

A més a més, aquesta temporada el director editorial de FormulaRapida.net, Sergio Rodríguez forma part del “Cafè del pàdoc” el  nou programa de motor de Rac + 1. Un programa en català que compta amb grans personatges com Maria Serrat, Josep Lluís Merlos o Joan Villadelprat.

Com dèiem, la demanda per contingut de motor en català és real.

Així doncs, us esperem a que ens ajudeu a compartir seguir i millorar el motorsport en català i el seu contingut! Fem que un dels idiomes que més es parla en aquest sector, el català, tingui la seva presencia real també al internet de les coses.