El cap de la F1 lamenta la mort del pilot francès i assegura que no tornarà a passar una cosa així en un circuit


 

 

Bernie Ecclestone ha lamentat la mort del pilot francès després de nou mesos en coma com a conseqüència de les lesions sofertes que va tenir en l’accident l’any passat al Gran Premi del Japó.

No hem de permetre que torni a passar una cosa així“, va dir en la pàgina web de la competició.

“Va ser molt trist escoltar la notícia de Jules. Anem a trobar a faltar a un pilot molt talentós i a una persona realment agradable. Espero que sigui recordat per com era com a pilot i com a persona, no perquè tingués un accident“, ha afegit. “Si cal optar per tenir un accident avui en alguna cosa, tries un Fórmula 1 perquè és probablement el més segur. El que li va passar a Jules va ser molt, molt, molt desafortunat“, ha assenyalat al canal de ràdio de la BBC.

“Tenen 20 carreres a l’any, per la qual cosa cal veure quants accidents hi ha. Fem el millor, sempre s’ha fet tot el possible per la seguretat del conductor“, ha afegit.

Ecclestone incideix que mai va haver ser-hi aquella grua. “La grua mai hauria d’haver estat allà. Hem treballat un munt per assegurar-nos que si un cotxe no s’apaga i li passa alguna cosa arribi a les barreres de pneumàtics, perquè tot estigui bé”

Bianchi va morir divendres a la nit als 25 anys en un hospital de Niça, la seva ciutat natal. El francès portava en coma des del 5 octubre 2014.