Jake Hughes ha guanyat la segona i última cursa del cap de setmana de la Fórmula Renault 2.0 Alps al circuit italià de Misano. Els pilots de l’equip JD Motorsport, Matevos Isaakyan i Thiago Vivacqua acompanyen al nou líder del campionat al podi.


La darrera cursa del cap de setmana ha tingut la sortida amb el cotxes aturats, i de nou, Daruvala (Fortec Motorsports) perdia el primer lloc amb Hughes (Koiranen GP) i Isaakyan (JD Motorsport) al primer revolt. Al darrere Alexey Korneev (JD Motorsport) feia una virolla  i provocava el cotxe de seguretat per tal de retirar el seu cotxe de la pista.

Després de dues voltes amb aquesta situació, Isaakyan llençava un atac a Hughes però no aconseguia superar al britànic. Però també hi havia accidents al darrere, Cazzaniga (GSK Grand Prix) es tocava amb Hamprecht (Koiranen GP) i baixaven fins les últimes posicions.

La primera posició seguia essent amenaçada per Hughes que no aguantava el ritme d’Isaakyan ni el de Daruvala qui rodava molt agressiu i perdia una posició amb Thiago Vivacqua (JD Motorsport). Mentrestant, el líder del campionat, Jack Aitken (Koiranen GP) rodava en un setè lloc per culpa d’una sortida nefasta, aconseguia superar a Pronenko (BVM Racing) a meitat de cursa per situar-se sisè.

Isaakyan intentaria superar al britànic fins al final, però el rus no aconseguia superar a Hughes que guanya i torna al liderat del campionat,

Resultats: 1 Hughes 2 Isaakyan 3 Vivacqua 4 Daruvala 5 Riener 6 Aitken 7 Romanov 8 Bulatov 9 Pronenko 10 Fischer 11 Perullo 12 Ferrer 13 Isaakyan 14 Allen 15 Falchero 16 Baiguera. Retirats: Baptista, Hamprecht, Cazzaniga, Korneev.