Un dels equips interessats és McLaren, encara que el director de l’equip ha negat cap relació amb la marxa de Rob Marshall a Woking

La relació entre Red Bull i McLaren s’ha intensificat en les últimes setmanes. Fa uns dies, els dos equips van anunciar el trasllat de l’enginyer Rob Marshall de Milton Keynes a Woking, que es farà efectiu l’1 de gener de l’any vinent, però sembla que aquest només ha estat el primer moviment i que hi ha moltes més negociacions entre les dues parts.

Amb Honda unint forces amb Aston Martin per a 2026, un projecte molt ambiciós que ja ha mostrat coses molt positives aquest any, s’ha aclarit una mica més la situació entre escuderies i motoristes de cara al pròxim reglament d’unitats de potència.

Així doncs, McLaren és dels pocs equips que segueix sense motorista de cara a 2026. A principis d’any, Red Bull va anunciar una associació amb Ford i, sobre el paper, serà una col·laboració per a fabricar unitats de potència.

Copyright: Red Bull Content Pool

Però amb caràcter general, serà una unió comercial en la qual Ford posarà el seu nom a les unitats de potència que es construiran en el nou departament de motors de Milton Keynes conegut com a Red Bull Powertains.

Christian Horner i Zak Brown es van reunir recentment per a arribar a un acord que permetés a Rob Marshall unir-se a l’equip de Woking en un termini de temps que satisfés a totes dues parts. Però en les reunions entre tots dos, probablement també es va parlar de futur.

Encara que Horner va negar que el fitxatge de Marshall pogués incloure també un acord perquè els de Woking portessin la seva unitat de potència l’any 2026, les parts estan parlant per a arribar a un acord. L’equip McLaren està interessat en les unitats de potència de Milton Keynes, ja que Horner va admetre que tots dos equips han estat en contacte per a estudiar una futura associació. Segurament, l’altra escuderia interessada és Williams.