Donington Park ha estat el circuit escollit per substituir Silverstone en acollir el Gran Premi de MotoGP de la Gran Bretanya. Malgrat que a partir de 2016 es disputarà al circuit de Gal, aquest mític circuit anglès serà l’encarregat de portar l’emoció de les motos a Anglaterra. 


Encara que el Circuit de Gal·les tingui programat acollir el Gran Premi de Gran Bretanya de motociclisme fins 2024 després d’acordar un contracte de cinc anys amb una opció d’ampliació per cinc anys amb els titulars dels drets comercials del campionat, s’ha decidit que el gran Premi torni al traçat de Leicestershire l’any vinent, abans de traslladar-se al nou Circuit de Gal·les en 2016.

“Després d’anunciar l’acord a llarg termini entre Dorna i el Circuit de Gal per MotoGP fa tres setmanes, la nostra prioritat ha estat la d’acordar el lloc de celebració de l’esdeveniment de 2015”, ha explicat Chris Herring, del Circuit de Gal·les. “Era en interès de tots, especialment dels aficionats, prendre una decisió tan aviat com fos possible i en Donington Park tenim una seu que comparteix la nostra visió per fer que MotoGP segueixi creixent al Regne Unit”.

Carmelo Ezpeleta, CEO de Dorna, ha comentat per la seva part: “El Circuit de Gal·les ha treballat amb rapidesa per garantir la millor oferta per als aficionats britànics, estem convençut que Donington Park oferirà una carrera fantàstica en 2015”.

Ezpeleta ha afegit: “Donington Park té una llarga història i ha estat l’escenari d’algun dels millors moments de la història de MotoGP en els últims anys, pel que estem segurs que el treball que han realitzat després de la seva reobertura fa quatre anys garantiran l’èxit de l’esdeveniment. ”

Les dates de la ronda britànica del Campionat del Món de MotoGP s’espera que siguin anunciades en el termini d’un mes.

Donington Park va acollir prèviament un esdeveniment de MotoGP ™ durant 23 anys, des de 1987-2009.