El pilot de Ganassi Scott Dixon ha terminat en primera posició al primer entrenament lliure del GP de Long Beach amb un temps d’1:07.6357 i seguit per Hélio Castroneves i Sébastien Bourdais. Ha estat una sessió tranquil·la, on els únics incidents han sigut petites errades de pilotatge sense majors conseqüències.

La bandera verda va onejar i tots els pilots van sortir ràpidament a marcar els primers temps. Ed Jones va ser el primer a establir un registre important. Com és habitual, els pilots només han utilitzat el més dur dels dos compostos de pneumàtics.

Amb pocs minuts disputats, Tony Kanaan va fregar lleugerament amb el mur, aparentment degut a problemes amb els frens. Pocs minuts després, Carlos Muñoz va patir una virolla que el va fer contactar amb el mur, tot i així, el seu cotxe no va resultar danyat.

Més endavant en la sessió, James Hinchcliffe va treure el liderat al de Dale Coyne. La pista estava millorant i finalment va ser Scott Dixon, que ja va dominar bona part dels entrenaments a St. Petersburg, va establir el que seria el millor temps de la sessió, un 1:07.6357. Cal destacar que 16 pilots van acabar a menys d’un segon del neozelandès i que els Honda van ocupar, un cop més, la majoria de les posicions capdavanteres.

La segona sessió es disputara a les 2.00 PM hora local d’avui, amb la qualificació prevista per demà a les 3.50 PM i la cursa per diumenge a les 13.30.