Segueix tota l’actualitat del món del motor amb el recull de notícies d’última hora de la mà de FormulaRapida.net

12:05 – Ducati haurà de decidir entre Petrucci, Miller i Bagnaia per al 2020

Els resultats de Petrucci, Jack i Pecco ens portaran a decidir quin pilot estarà a l’equip oficial el 2020” va declarar el director esportiu de Ducati Paolo Ciabatti als nostres companys de Motorsport.com. Danilo Petrucci serà l’acompanyant d’Andrea Dovizioso a Ducati aquesta temporada, però només té un any de contracte. L’equip decidirà abans de 2020 si el renova o si opta per fitxar un altre pilot com Jack Miller o Pecco Bagnaia.

10:40 – Massa no està satisfet amb el rendiment del seu cotxe

L’equip Venturi ha fet públiques unes declaracions a la seva pàgina web oficial en les quals Felipe Massa compte els problemes que està tenint fins ara per ser competitiu a la Formula I. “El motor no va donar la potència que hauria d’haver donat. Hem de treballar dur per analitzar el que està passant i millorar-ho de cara a la pròxima carrera “, va declarar el brasiler després de la cursa de Marràqueix.

9:45 – Avui, primera etapa en bucle del Dakar 2019

A partir de les 12:15 (hora catalana) començarà la 7a etapa del Dakar amb un recorregut en bucle amb la localitat de San Juan de Marcona com a inici i final d’etapa. Pablo Quintanilla, líder de la classificació de motos, obrirà la pista. Els cotxes, amb Nasser Al-Attiyah com a líder destacat, no sortiran fins les 14:00.