L’escocès de Mercedes AMG es va endur la pole i va dominar la segona cursa del DTM a Hockenheim davant 78.500 espectadors que van vibrar amb les batalles en pista.

Paul Di Resta sortia des de la pole position, i tot i un pit stop lent, això no li va impedir dominar la carrera i guanyar amb un marge de 13 segons respecte a Timo Glock, que va acabar segon després sortir sisè. Augusto Farfus, que va arrencar a la primera fila al costat del pilot reserva de Williams, va quedar tercer després de rodar consistentment en posicions davanteres. Gary Paffett va protagonitzar una espectacular carrera amb avançaments precisos i amb un ritme genial, però no va poder passar a Maxime Martin per la 4 ° posició.

Edoardo Mortara, guanyador de la primera cursa, no va poder ser més que 12 °, però Nico Müller, qui també va pujar al podi en la primera cursa va aconseguir puntuar per sumar uns punts importants per la lluita pel títol en aquest campionat tan igualat.

Per tancar el mal cap de setmana per als espanyols, Miquel Molina va abandonar quan anava rodant en posició de podi, i Juncadella, va abandonar després de tenir problemes en la speed trap.

Robert Wickens, s’ha ubicat ara segon en el campionat al acabar 6è avui, després d’una intensa i espectacular batalla amb Tom Blomqvist, que va acabar 7è.

El campionat està de la manera següent:

 1. Paul Di Resta: 37 punts.
 2. Robert Wickens: 26 punts.
 3. Edoardo Mortara: 25 punts.
 4. Nico Müller: 19 punts.
 5. Timo Glock: 18 punts.
 6. Maxime Martin: 16 punts.
 7. Augusto Farfus: 15 punts.
 8. Gary Paffett: 10 punts.
 9. Christian Vietoris: 10 punts.
 10. Bruno Spengler: 8 punts.
 11. Tom Blomqvist: 6 punts.
 12. Antonio Felix Da Costa: 6 punts.