Lucas Di Grassi ha estat el més ràpid en la primera sessió d’entrenaments lliures de la FIA Formula E a Marràqueix, on ha acabat per davant dels dos Renault e.dams de Nicolas Prost i Sébastien Buemi.

La primera sessió de la Fórmula E a Africà s’ha disputat en el circuit semi-permanent de Marràqueix, Marroc, seu de la cursa del WTCC (mundial de turismes).

Amb l’experiència del WTTC, José Maria López (DS Virgin) era qui millor preparat arribava ja que es coneixia el circuit, però iniciava la sessió amb una virolla al revolt 7. No seria l’únic que cometia errors, Loïc Duval (Dragon Racing) i Lucas Di Grassi (ABT Audi Sport Shaeffler) també tenien problemes per mantenir-se en pista.

A meitat de sessió, Jean-Eric Vergne (Techeetah) liderava per davant del NextEV TCR del campió del 2014-2015, Nelson Piquet, els seguien Daniel Abt (ABT Audi Sport Shaeffler), mentre que Lopez era l’únic pilot que encara no havia completat cap volta ràpida.

Mentre els equips realitzaven les seves proves, Felix Rosenqvist (Mahindra Racing) liderava la sessió abans de que els Renault e.dams de Sébastien Buemi i Nicolas Prost realitzessin una volta amb la màxima potència que els ubicava en els primers llocs.

En els últims instants, sota una pista molt transitada, Stéphane Sarrazin (Venturi Racing) es quedava aturat en pista –per poc temps, fet que causava la bandera groga en un mal moment.

Finalment era Lucas Di Grassi qui feia el millor temps amb un 1:21.923, acabant per davant de Prost, Buemi, Vergne, António Felix da Costa (Andretti Autosport), Jérome d’Ambrosio (Dragon Racing), Rosenqvist, Mitch Evans (jaguar), Piquet i Sarrazin.