Lucas Di Grassi s’ha endut la seva primera victòria de la temporada en un ePrix espectacular, com tots els anteriors. Pascal Wehrlein va dominar tota la carrera, però la manca d’energia (que també va condemnar els Nissan) li va fer cedir davant el brasiler d’Audi i l’alemany, a més, va ser sancionat. Completen per tant el podi Da Costa i Mortara.

Des del mateix moment en què es va apagar el semàfor va haver moviment. Pascal Wehrlein va tancar a Lucas Di Grassi en un moviment al límit, però net, que li va permetre conservar el liderat. Qui va sortir amb tot va ser Oliver Rowland, que es va posar segon en la primera frenada.

Va ser una primera volta caòtica, amb diversos tocs. Robin Frijns va tocar José María López, que va patir danys. La volta va culminar amb un accident molt fort de Nelsinho Piquet, que va colpejar per darrere a Jean-Éric Vergne i va sortir acomiadat fins impactar amb un mur exterior, no sense abans xocar, amb el cotxe ja descontrolat, amb Alex Sims, que va haver de parar a reparar els danys. Es va mostrar la bandera vermella i la cursa es va interrompre.

Després de netejar les restes de l’incident, Direcció de Cursa va reprendre la prova i es va tornar a pista darrere del cotxe de seguretat. La bandera verda va tornar a onejar amb 37 minuts per al final i pràcticament tota la graella emprant el mode d’atac. Les posicions no van canviar en aquesta resortida.

Les posicions no canviaven als llocs davanters, però sí hi va haver canvis a la zona mitja. A destacar la gran actuació del segon del campionat, Jerome D’Ambrosio, que era novè després d’haver sortit divuitè. La cursa de López es va acabar d’enfonsar quan Direcció de Cursa li va penalitzar per partida doble, amb un Drive-Through i amb 10 segons, per diverses infraccions relacionades amb l’ús de potència.

Per davant, el ritme de tots decaure i es van reagrupar tots. Tal com Felipe Massa comentava per ràdio amb el seu enginyer, era possible que els pilots no tinguessin prou energia per acabar la cursa. Stoffel Vandoorne també va ser penalitzat per partida doble per usar la seva potència extra del Fan Boost de manera inadequada.

La mala ratxa de Vergne es va consumar en l’últim quart d’hora, quan Mitch Evans li va tocar per darrere i li va fer fer una virolla que el va deixar en 17ª posició. Al capdavant seguien tots agrupats fins que Rowland va activar el mode d’atac i se’n va anar llarg al següent revolt. Di Grassi va aprofitar l’error per posar-se segon i acostar-se a Wehrlein. Rowland va ser atacat també per Sébastien Buemi i els dos companys van arribar a tocar-se.

La lluita per la victòria, per tant, era entre Wehrlein i Di Grassi. El brasiler tenia més ritme, però el germànic va defensar molt bé el seu liderat. Darrere d’ells, els dos Nissan patien molt i van acabar veient-se obligats a reduir per no aturar-se, van acabar fora dels punts.

En l’última volta, Wehrlein estava en la mateixa situació que els Nissan, i va haver de saltar-se la xicana per mantenir la primera plaça. Després, va tancar a Di Grassi en la segona xicana i en l’entrada a meta, aquesta última molt al límit del reglament. El d’Audi, però, va poder superar al de Mahindra per endur-se una nova victòria, la primera d’aquesta temporada.

L’última volta de Wehrlein li va costar 5 segons de sanció i l’alemany ha acabat sisè tot i creuar la meta segon. El segon, per tant, ha estat Antonio Félix Da Costa, que havia passat gairebé tota la cursa cinquè, per darrere de Buemi. La tercera posició se l’ha acabat adjudicant Edoardo Mortara, que obté el primer podi dels irregulars Venturi.

Quart ha estat un D’Ambrosio que ha estat sens dubte dels millors de la cursa i recupera el liderat de la general. Completen el Top 10 Andre Lotterer, Wehrlein, Evans, Massa, un Bird que sortia últim i un Daniel Abt que sortia penúltim.

A la general, aquests resultats deixen a D’Ambrosio de nou al capdavant. El belga té 53 punts i li treu 7 a Da Costa i 8 a Bird. Més allunyats es troben Di Grassi amb 34 punts i Wehrlein amb 30. Amb una cursa espectacular més, la temporada 2018-19 s’acomiada de Mèxic i posa rumb a Àsia, a Hong Kong, on es disputarà el cinquè ePrix el proper 10 de març .