El Gran Premi d’Austràlia ha estat, com de costum, ple d’emocions. El nou sistema de sortides i la norma dels 3 compostos de pneumàtics, al costat de la bandera vermella per l’accident d’Alonso i Gutiérrez, ens ha portat una carrera inesperada. A continuació trobareu les declaracions dels pilots que han acabat al podi:


1r Nico Rosberg, Mercedes AMG (ha començat 2n):

“Ha estat un gran cap de setmana. Gràcies a l’equip per fer un increïble treball i donar-nos un cotxe magnífic. Ha estat complicat vèncer als Ferrari avui. Ens ha encantat i estic molt emocionat”, ha dit el pilot alemany al pòdium on ha estat entrevistat per Mark Webber.

2n Lewis Hamilton, Mercedes AMG (ha començat 1r):

“Honestament, ha estat una gran carrera. M’ha encantat haver de remuntar des del darrere. L’equip ha realitzat un treball fantàstic com sempre. Però sí, ha estat una cursa complicada. Obviammente, estic alleujat per que ningú hagi resultat ferit en l’accident. Després d’això només havia d’intentar superar el trànsit, amb aquestes rodes era impossible seguir als de davant amb pneumàtics més ràpids. És impossible enganxar-se al cotxe de davant aquí, ho ha estat per a tothom. Estic molt content pel resultat, és un gran resultat per a l’equip”, ha comentat el vigent campió del món en l’entrevista del podi.

3r Sebastian Vettel, Ferrari (ha començat 3r):

“La sortida ha estat genial, he estat molt content. M’ha recordat a Hongria l’any passat, on vaig passar a tots dos al revolt 1. A partir de llavors ens em acomodat en un bon ritme davant, és molt millor quan estàs davant i pots controlar el ritme de la cursa. La bandera vermella òbviament no ens ha ajudat, però hem tingut una oportunitat. No esperàvem que anessin a triar anar amb el compost mitjà fins al final. Intentarem ser més agressius. Potser no ha funcionat però estem molt contents amb la tercera posició. Ho he intentat al màxim, espero que funcioni la propera vegada que em trobi en aquesta situació. És genial estar a Melbourne, és genial estar a Austràlia”, ha comentat el 4 vegades campió del món, que ha fet broma amb Mark Webber.