El Toyota TS040 #8 de Davison, Lapierre i Buemi ha guanyat les 6h de Spa per davant del Audi R18 E-Tron #1 de Di Grassi, Kristensen i Duval i de l’altre Toyota, el #7, pilotat per Wurz, Sarrazin i Nakajima.

Al inici de la cursa, el Porsche #14 va ser que va liderar seguit pel Toyota #8. Després d’ells, van haver diverses lluites per la tercera posició ja que els Audis no tenien velocitat punta a les rectes però a les corbes anaven rapidíssims. Finalment va ser el Porsche #20 el que va estar tercer abans de tindre que entrar a boxes per problemes al cotxe.

El Rebellion R-One #13 que ahir no va eixir a la classificació va abandonar per mes problemes al motor.

Amb la estratègia els Audi van remuntar posicions i es van situar per davant dels Toyota però ràpidament van perdre posicions per culpa de la velocitat punta.

Però després, problemes per al Porsche #14 que anava primer, es quedava sense potència i tenien que reiniciar el cotxe. Els va deixar sense opcions de victòria.

La primera posició l’agafava el Toyota #8 que no la deixaria escapar i finalment guanyaria la cursa. Segon va ser el Audi #1 que va avançar el Toyota #7 per diferents estratègies i pel bon pilotatge de Loic Duval que va mantenir les distancies. Després els altres dos Audis, el #2 que va tindre també problemes i el #3. Sèptima posició per al Rebellion #12 i octava a LMP1 per al Porsche #20 que va tindre molts problemes. Novè el Rebellion #13 que es va veure obligat a retirar-se.

A LMP2 els guanyadors varen ser Rusinov, Pla i Canal amb el Morgan-Nissan de G-Drive seguits pel Jota Sport de Marc Gené, Dolan i Tricknell. Completa el podi de LMP2 el Oreca 03 de KCMG amb Howson, Bradley i Imperatori.

La pròxima cursa del WEC son les 24h de Le Mans, la cursa mes mítica del mon que puntua doble al WEC. FormulaRapida.net vos informarà dels test previs i de tot el que ocorrerà a Le Mans.