El Media Day de la Daytona 500, primera cita de la temporada de la NASCAR, ha tingut una curiosa sorpresa per a tots aquells que esperaven amb ganes descobrir el destí de Danica Patrick a la seva última participació a la Indy 500 el proper mes de maig. En un petit descuit mentre parlava amb la premsa, la estaunidenca ha desvelat que competirà amb Ed Carpenter Racing. Tot i que no ha donat més detalls al respecte, s’espera que ho faci en un tercer cotxe de l’equip.

Quan se li preguntava a Patrick sobre les seves opcions de cara a les 500 milles d’Indianàpolis, una petita distracció li ha costat ben cara: “Doncs la veritat és que no he tingut temps de reunir-me amb Ed i la gent que… oh, ho he dit en veu alta? Mai m’havia passat això a la meva carrera”. La reacció de la pilot davant el seu propi error ha estat el d’una certa molèstia, tot i que seria raonable pensar en la possibilitat de que fos part d’una estratègia programada per a generar més moviment al voltant de la que hauria de ser la seva última cursa.

 

Equips com Schmidt Peterson Motorsport, Dreyer & Reinbold Racing, Chip Ganassi Racing i Rahal Letterman Lanigan Racing havien confirmat ja que no tindrien a Danica Patrick a un dels seus cotxes, fet que reduía les opcions, amb el principal rumor parlant d’Ed Carpenter Racing com a principal per a la única dona en guanyar una cursa de la categoria. Segons sembla, el pla final seria el de comptar amb un tercer cotxe per a l’equip, junt al propi Ed Carpenter i a Spencer Pigot.

L’acord havia de fer-se oficial a la presentació del Indianapolis Motor Speedway Hall of Fame Museum el pròxim mes, però amb la noticia ja confirmada, la sitació canvia. Tot això implica que les dues últimes curses de Danica Patrick seran amb motors Chevrolet, atès que són els propulsors que equipa l’estructura d’Ed Carpenter, a més de ser el fabricant associat a Premium Motorsports a la NASCAR. Carpenter apunta a la victoria en la mesura del possible com a objectiu, tot i que també espera que Patrick pugui tenir un programa de test sòlid com el que va tenir Fernando Alonso al 2017.