El pilot local de Forward Racing precedeix a la classificació a Zarco i Folger.


La primera sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi TIM de San Marino i de la Rivera de Rimini de Moto2 ha finalitzat amb Simone Corsi (Forward Racing) dominant la classificació amb un registre de 1’37.910.

Al pilot italià li seguien a la classificació Johann Zarco (Ajo Motorsport) i Jonas Folger (AGR Team).

Axel Pons (AGR Team), el campió en títol de la categoria Tito Rabat (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS) i Àlex Rins (Páginas Amarillas HP 40) completaven les sis primeres posicions, tancant la llista dels deu primers Dominique Aegerter ( Technomag Racing Interwetten), Anthony West (QMMF Racing Team), Takaaki Nakagami (Idemitsu Honda Team Àsia) i Julián Simón (QMMF Racing Team).

La sessió es desenvolupava amb cels clars i bones temperatures, que rondaven els 23ºC en ambient i els 30º en asfalt.

La classificació començava encapçalada pel líder del campionat, Johann Zarco, que rodava en un 1’39.017 inicial. Quan quedaven una mica més de 30 minuts per al final es produïa la caiguda del pilot espanyol Ricky Cardús (JPMoto Malaysia).

La progressió de Zarco no s’aturava en els minuts següents, rebaixant la referència fins 1’38.441. Aquest temps es situava a menys de quatre dècimes del rècord de la pista en carrera, gràcies al nou asfaltat aplicat aquest any. Àlex Márquez (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS) tornava després de només cinc voltes al seu garatge amb problemes tècnics.

Rabat prenia a continuació la iniciativa marcant un temps de 1’38.327, però Zarco reprenia la primera plaça baixant a 1’37.967, primer pilot del cap de setmana per sota de 1’38 que també batia el rècord de la pista i es quedava a tot just unes dècimes de la millor pole en aquest circuit, en mans de Pol Espargaró des de la temporada 2013 amb un temps de 1’33.666.

Quan gairebé havia acabat la sessió es produïa la caiguda de Sam Lowes (Speed ??Up Racing) al revolt 10, el mateix punt on havien caigut anteriorment Cardús i Simón.

La segona sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi TIM de San Marino i de la Rivera de Rimini de Moto2 començarà a les 15:05 hora local (16:05 a Catalunya).

Nota de Premsa MotoGP.com