El pilot italià lidera la primera sessió d’entrenaments lliures per davant de Fenati i Binder.


La primera sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi TIM de San Marino i de la Rivera de Rimini de Moto3 ha finalitzat aquest matí amb Enea Bastianini (Gresini Racing Team Moto3) al capdavant de la classificació amb un registre de 1’43.133.

Al pilot italià li seguien en la classificació Romano Fenati (SKY Racing Team VR46) i Brad Binder (Red Bull KTM Ajo).

Efrén Vázquez (Leopard Racing), Miguel Oliveira (Red Bull KTM Ajo) i Fabio Quartararo (Estrella Galicia 0,0) completaven les sis primeres posicions, tancant la llista dels deu primers el líder de la classificació provisional Danny Kent (Leopard Racing), Niccolò Antonelli (Ongetta-Rivacold), Andrea Migno (SKY Racing Team VR46) i Isaac Viñales (RBA Racing).

La sessió començava amb cels clars i bones temperatures, però transcorreguts els primers minuts es produïa la caiguda de Jorge Navarro (Estrella Galicia 0,0) i Lorenzo Lorezo Dalla Porta (Husqvarna Factory Laglisse) en el revolt 12; un cas en què l’espanyol es portava la pitjor part.

En aquest moment apareixia la bandera vermella i s’atenia a Navarro a peu de pista. El pilot estava conscient i es queixava de dolors a l’espatlla esquerra.

Poc després era traslladat en ambulància al centre mèdic del circuit i es reprenia la sessió. El pilot recordava l’accident, encara que més tard era conduït a l’hospital de Sesena per sotmetre a altres proves. El començament de la FP1 de MotoGP s’endarreria per això 15 minuts.

Quan l’acció tornava a pista el millor classificat era Oliveira, que rodava en aquell moment en 1’44.506. Els temps encara estaven lluny dels records d’entrenaments i carrera, alhora que els pilots aprofitaven la sessió per prendre el pols al nou asfalt de Misano.

Minuts més tard, Kent i Vázquez rebaixaven el registre del portuguès, deixant el britànic la referència a 1’44.425. Fenati desplaçava llavors a Oliveira a la quarta plaça.

La rebaixa de temps seguia en marxa i Oliveira recuperava la primera plaça a deu minuts del final, sent el primer pilot en pista rodant per sota de 1’44. (1’43.715).

Al final de la tanda tant Bastianini com Binder es aupaban fins al cap de la taula de temps, amb l’italià establint el definitiu 1’43.133. Fenati ascendia finalment a la segona plaça.

La segona sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi TIM de San Marino de Moto3 començarà a les 13:10.

Nota de Premsa de MotoGP.com