Dani Vilà, el pilot capelladí que gràcies al seu pare, a la constància i a l’esforç, ha estat capaç de perseguir el seu somni

Dani Vilà es va aficionar als quads quan era petit. Sovint, veia al seu pare pujat a un, i això va fer que agafés interès per aquest vehicle. A partir d’aquí, la seva vida es va centrar en el món del motor, concretament en gaudir amb el seu quad.

Vilà es va convertir en pilot professional de Quad Cross l’any 2015, moment en el qual va començar a viure de les seves victòries. Actualment, segueix competint en aquesta categoria, però, tot i això, ha anat treballant molt durant tots aquests anys per aconseguir el seu objectiu: el Ral·li Dakar.

Ral·li Dakar

L’any 2016 va intentar competir en el Dakar, però no va poder ja que no tenia suficient presupost. Vilà va continuar fent el que havia fet fins ara, això sí, sense perdre de vista el seu somni, esperant una oportunitat.

Uns quants anys després, concretament l’any 2022, va decidir participar en el Ral·li del Marroc, tenint molt present el Dakar del següent any. Encara no tenia el suport que necessitava per competir en aquesta llegendària competició, no obstant això, dos mesos abans de l’inici de la prova, l’equip Motul va fer realitat el que tant volia.

Finalment, Vilà va poder competir en el Dakar de 2023, concretament en la categoria Original by Motul. Cal destacar que no va tenir assistència durant tota la cursa, va haver de treballar de valent. A més, es va convertir en l’únic pilot espanyol en participar en aquesta categoria.

Copyright: Motul

El pilot català va competir amb un quad DV4 POWERED BY MOTUL, de la marca Yamaha. Desgraciadament, no va poder finalitzar la prova, ja que durant la setena etapa va dir adeu a la competició.