Nuvola Morales, el pilot català que està realitzant un gran paper en el kàrting juntament amb l’equip MDC Racing

Nuvola Morales s’està endinsant en el món del motor, en concret en el kàrting. El pilot català està competint en la categoria mini, on hi ha molta competència. Actualment, està corrent amb l’equip MDC Racing.

Temporada 2022

Nuvola va arrencar la temporada passada amb l’acadèmia de l’equip Kids to Win. El pilot català va ser capaç d’aconseguir la pole position a la primera cursa del Campionat d’Espanya, a MotorLand Aragó.

A la segona cursa del campionat, disputada a València, Nuvola va fer una actuació extraordinària, sent capaç de tornar a fer la pole en la seva categoria. No obstant això, a la cursa de Chiva, va haver d’abandonar a la primera cursa, i a la segona va acabar sisè després de remuntar deu posicions.

Tampoc va defraudar a Zuera, on va estar al davant. Durant la jornada de diumenge, va realitzar una gran remontada, tenint una apassionant lluita amb Alba Cueva. Tot i això, no va poder guanyar.

A part del Campionat d’Espanya, Nuvola també va participar en el Campionat de Catalunya i en el de València. A més, el pilot català va canviar d’equip en l’últim tram de la temporada, marxant a MDC Racing.

Temporada 2023

Nuvola Morales ha començat la temporada competint en el Hivern Karting, on va pujar al podi, quedant per darrere del pilot ucraïnès Nikita Botte. Seguidament, ha participat en la Iame Winter Cup, sent el més ràpid en la sessió de classificació. Durant la resta de cap de setmana, també va aconseguir una victòria.

Copyright: MDC Racing

En la classificació general de la competició, Morales va acabar en la quarta posició, per darrere de Zdenek Babicek, Stan Fagot i Jesse Phillips, qui va finalitzar liderant la taula.