El programa de motor en català Peu al ferro, va començar aquest passat dimarts la tercera temporada. El magazine, presentat pels col·laboradors de Fòrmula Ràpida, Albert San Andrés i Jorge González i amb l’Anna Parera als continguts, aborda l’actualitat del món del ‘motorsport’ i del mercat del motor.


 

El programa s’emet cada dimarts de 21:00 a 22:00h a través del dial 90.1FM (Ràdio Castellar) i online al web www.radiocastellar.cat

En aquest programa es parla del CEV Motorcycle Championship? al Circuit de Navarra?, amb la intervenció dels seus protagonistes: Carmelo Morales?, Arón Canet?, Edgar Pons? i Xavi Vierge que ens expliquen les seves sensacions a la cursa.

No queda de banda el quart mundial d’Enduro de la Laia Sanz?, que també explica les seves sensacions, i l’Alex Romaní de RallyClassics ens parla del XIIè Rally Costa Brava? de classics d’aquest cap de setmana.
També hi ha espai pel mundial de Superbikes i pel mundial de rallis amb el Tour de Corse? francès.

A la secció del ‘Policia de Peu al Ferro’, multem a Volkswagen? pel seu ‘dieselgate’ i a les novetats presentem el nou Aston Martin Vulcan i la nova versió d’un mite: la nova Honda? Africa Twin.

A Històries del motor, repassem la saga de pel·licules de Fast & Furious? i per acabar us deixem l’agenda setmanal del món del motor.

Més informació a la web del programa: www.peualferro.cat

Podeu escoltar el programa d’aquesta setmana al podcast d’Ivoox,

http://www.ivoox.com/peu-al-ferro-56-audios-mp3_rf_8858652_1.html

i també a Itunes:

https://itunes.apple.com/es/podcast/peu-al-ferro/id822011474?l=en