Chip Ganassi Racing ha revelat la decoració del pilot principal de l’escuderia, Scott Dixon. El cotxe #9 de l’equip americà lluirà nous colors i nou patrocinador, sent el taronja i el blau els protagonistes gràcies a la presència de PNC Bank.


La marxa del patrocinador principal del Chip Ganassi Racing, l’empresa americana Target, va trencar una llarga i gran associació d’allò més tradicional a la Indycar Series. Després de 27 anys de col·laboració, el passat juliol l’acord entre la cadena americana de grans magatzems i l’equip es va trencar, i això va provocar una gran modificació en els colors típics del monoplaça que havien estat vermells les últimes dècades.

Avui, Chip Ganassi ha presentat en un esdeveniment a Indianapolis la nova decoració que lluirà el cotxe #9 de l’equip, que ha de pilotar tota la temporada Scott Dixon. El canvi és notable, ja que el monoplaça es parteix en dos colors principals: el taronja i el blau, amb algun que altre toc blanc. Això es deu a la incorporació d’un nou patrocini principal, el PNC Bank, que ha exigit l’elecció dels seus colors per al pilot neozelandès.

El PNC Bank és un banc americà amb seu a Pittsburgh, i després de diversos anys de col·laboració augmentaran la seva presència i portarà una gran quantitat de diners a l’equip per tal de veure’s reproduït molt millor al cotxe. Per ara no s’ha especificat quantes curses disputarà Dixon amb aquesta decoració, però la idea que té en ment el patrocinador és d’ocupar el lloc en la majoria de proves de les 17 que inclou el calendari de la Indycar el 2018.

“A mesura que vam presentar el cotxe #9 amb el PNC Bank a aquesta temporada de la Indycar, la visibilitat global de la marca i les exclusives experiències de cursa que podem oferir als clients de tot el país ens brindaran noves oportunitats en una indústria que atrau aproximadament 54 milions d’aficionats”, va dir el president i CEO del PNC Bank, William S. Demchak, en paraules recollides pel portal Motorsport.com.

La temporada de la Indycar Series començarà el 18 de març al GP de Sant Petersburg, mentre en aquestes dates s’estan disputant els tests hivernals a Sonoma.