Helio Casroneves ha tornat a ser el pilot més ràpid en la segona sessió d’entrenaments lliures en el GoPro Grand Prix de Sonoma. Els Penske han dominat el top 3 de la IndyCar en el campionat de pilots amb Power i Pagenaud, que han acabat segon i tercer, respectivament.

Castroneves en el Chevrolet número 3 ha marcat el millor temps en la segona sessió amb un 1:16.6678 segons, 6 dècimes més ràpid que el temps de la primera sessió.

El segon classificat de la IndyCar Series, Will Power en el Chevrolet número 12, acabava la sessió segon a 0.0394 segons per darrere del seu company a Penske, Helio Castroneves. El líder del campionat, Simon Pagenaud en el Chevrolet número 22 completava el top3, essent 0.3079 segons més lent que el seu company brasiler.

El domini de Penske s’ha completat amb la quarta posició de Juan Pablo Montoya, acabant a mig segon del líder. Per darrere es situaven els Andretti de Ryan Hunter-Reay i Alexander Rossi.

Els Andretti han confirmat el seu ritme amb el setè lloc de Carlos Muñoz i el onzè de Marco Andretti. Entre ells s’han situat els pilots amb motor Chevrolet de Sébastien Bourdais, Charlie Kimball i Max Chilton.

La sessió ha tingut alguna bandera vermella. El Dale Coyne Racing número 18 de Conor Daly veia com sortia fum del seu cotxe i s’havia d’aturar. Més tard seria Rossi qui es quedaria aturat en pista.

Resultats:

1 Castroneves 2 Power 3 Pagenaud 4 Hunter-Reay 5 Rossi 6 Montoya 7 Muñoz 8 Bourdais 9 Kimball 10 Chilton 11 Andretti 12 Newgarden 13 Hinchcliffe 14 Kanaan 15 Hawksworth 16 Dixon 17 Sato 18 Pigot 19 Enerson 20 Rahal 21 Aleshin 22 Daly