Després de la noticia que saltava entre semana en la que es coneixia que Dani Juncadella es convertia en pilot reserva de Mahindra Racing per la Fórmula E, en el día d’ahir es va coneixer a través d’un video al compte d’Instagram de Carmen Jordà que la pilot podrá disfrutar de la seva primera experiència real amb el Fórmula E. Encara que no s’ha especificat, es evident que és una clara referencia als test posteriors al ePrix de Mèxic.

Es tracta doncs, d’una nova categoría que afegir a la colecció de la ex pilot de desenvolupament de Renault tot i que, ja en el simulador perdía 6 segons respecteal que va fer Juncadella ja que es va poder comprobar amb els temps que es mostraven durant el video. Res del que poder sentir-se orgullosa y, evidentment, tindrà que millorar en el traçat si vol que algú es fixi en ella de cara a un seient oficial dintre cal campionat eléctric.

Els test, es celebraran després de la cursa que  el circuit mexicà acollirà el proper cap de semana, localitzat entre les dues setmanes de test de la Fórmula 1 a Barcelona. Al tractar-se d’un circuit permanent y no de un urbà, com sol ser habitual en el campionat, es una ocasió ideal per a realizar pobres sobre asfalt real en comptes de tenir que fer-ho a la fàbrica i als simuladors.