El pilot català ha arribat a un acord amb Lazarus per pilotar un dels seus monoplaces en les cinc proves que resten de GP2 Series. Aquest proper cap de setmana, Canamasas disputarà dues noves carreres a Spa-Francorchamps, l’espectacular traçat situat a les Ardenes belgues.


Sergio Canamasas ha acordat amb Lazarus que la seva incorporació a l’equip italià en les cinc cites de GP2 que queden fins a final de temporada i que es disputaran a Spa-Francorchamps, Monza, Sotxi, Sakhir – que substitueix a la prova cancel·lada a Alemanya – i Yas Marina. El bon treball conjunt desenvolupat per l’únic pilot espanyol de la categoria i Lazarus a Silverstone, que el va portar a marcar la volta ràpida en la cursa dominical, ha servit per prolongar aquesta col·laboració en altres cinc proves, començant per Spa-Francorchamps aquest mateix cap de setmana.

Respecte d’això, Canamasas ha manifestat que:

“és una gran notícia el poder haver tancat aquest acord amb Lazarus per al que queda de campionat. Tinc moltes ganes i il·lusió de tornar a treballar amb ells en el molt que encara tenim per davant. L’equip està content de tenir-me de nou a bord d’un dels seus monoplaces després que Zoel es perdés les carreres a Hongria per causes mèdiques encara desconegudes malgrat les proves que li han fet. A més Lazarus és una estructura que sempre m’ha donat suport i això és fonamental per a qualsevol pilot “