Els líders del mundial, Sébastien Buemi i Lucas Di Grassi, han establit el millor temps del primer i el segon entrenament lliure, respectivament, de l’ePrix de París.

En la primera sessió, va ser Sébastien Buemi qui es va endur el millor temps. El suís va ser l’únic pilot que va fer servir la màxima potència, utilitzada en qualificació; i va establir un 1:01.998, encara lluny del temps de la Pole de l’any passat. Segon va finalitzar José Maria Lopez a set dècimes del d’e.Dams. En tercera posició va terminar el primer dels pilots locals, Jean-Éric Vergne.

La sessió va haver de ser aturada pocs minuts després del seu començament, ja que el cotxe de Sam Bird va quedar aturat a la pista. Aquest no va ser l’únic incident per DS Virgin Racing, ja que, també al començament de l’entrenament, Lopez va impactar frontalment amb el mur, però no va causar danys greus al seu monoplaça. En el seu debut a la categoria, Tom Dillmann va posar el seu Venturi en 17ª posició.

En el segon entrenament, Lucas Di Grassi va liderar amb un competitiu 1:01.359, que va ser establert en els últims segons de la sessió i és un registre més proper al que es podrà veure en la qualificació. López va tornar a ser segon, a dues dècimes del brasiler, amb Buemi en tercer lloc a 222 milèsimes.

Va ser una sessió sense cap incident important a part d’una virolla protagonitzada per Mike Conway, que torna a la competició amb l’equip Faraday Future en substitució de Loïc Duval; i d’una sortida de pista d’Esteban Gutiérrez.

I fins aquí els entrenaments lliures de l’ePrix de París. La sessió qualificatòria començarà a les 12:00 hora local, mentre que els semàfors que donen inici a la cursa s’apagaran a les 16:00