El pilot suís ha aprofitat la sanció a Felix Rosenqvist per a vèncer en la segona cita al circuit urbà de l’aeroport de Tempelhof. El suec ha quedat per darrere seu, seguit per Lucas Di Grassi, segon del mundial, que ha tancat el podi.

A diferència del dia d’ahir, Nick Heidfeld (Mahindra Racing) ha sortit molt endarrerit després de tenir problemes electrònics amb el seu monoplaça durant els entrenaments, per això l’hem vist a l’últim lloc de la graella de sortida.

Felix Rosenqvist (Mahindra Racing) ha sortit molt ràpid distanciant-se de Sébastien Buemi (Renault e.Dams). Durant la primera volta hi ha hagut diversos tocs on algunes peces han acabat sobre l’asfalt alemany però han estat retirades de forma immediata. Un d’ells ha estat Maro Engel (Venturi Formula E), que ha hagut d’aturar-se al box durant 8 voltes, fet que l’ha relegat a l’última posició.

El líder del mundial ha anat obrint escletxa respecte a José María López (DS Virgin Racing) al mateix temps que s’apropava al pilot suec, que ocupava el primer lloc. El grup que lluitava per la tercera posició estava conformat pel pilot argentí, Sam Bird (DS Virgin Racing), Jean-Éric Vergne (Techeetah) i Lucas Di Grassi (ABT Schaeffler Audi Sport), amb Daniel Abt (ABT Schaeffler Audi Sport)i Nico Prost (Renault e.Dams) una mica més al darrere. Nick Heidfeld ja anava dotzè a la cinquena volta, després d’haver avançat a vuit pilots.

El mateix grup ha anat compactant-se gràcies a l’arribada d’Oliver Turvey (NextEV NIO), Mitch Evans (Panasonic Jaguar Racing), Nick Heidfeld i Jérôme D’Ambrosio (Faraday Future Dragon Racing) quan la cursa anava per l’onzena volta. López ha obert una escletxa de gairebé cinc segons sobre el seu company d’equip, però entre el quart i el dotzè hi havia intervals inferiors al segon i mig. El ritme de Bird ha estat seguit pels pilots del darrere, pel que han arribat a contactar amb López. El britànic ha intentat avançar a l’argentí, però aquest l’ha fet fora de pista. Aquesta situació ha estat aprofitada per Vergne i Di Grassi, que han passat per davant de Bird, de la mateixa forma que Abt i Prost han repetit la maniobra en la volta 18.

Un gir més tard, Vergne, Di Grassi i Abt han passat a López. No obstant, el avançaments tant seguits sumats als ritme dels dos pilots del davant han provocat que la diferència entre Buemi i Vergne fos de 9.5 segons. El pilot suís ha contactat amb Rosenqvist just abans d’aturar-se al box.

Nick Heidfeld i Felix Rosenqvist, ambdós pilots de Mahindra, han estat a punt de causar una col·lisió quan el suec sortia amb el cotxe carregat. Per sort, ni s’ha produït el xoc, ni han variat les posicions d’abans d’entrar al box. L’alemany ha conservat la tretzena posició mentre que Rosenqvist aguantava líder per davant de Buemi. Al sortir, Heidfeld ha passat pel davant de Nelson Piquet Jr (NextEV NIO), recuperant el dotzè lloc. Jérôme D’Ambrosio ha estat penalitzat per la seva aturada.

Mentre Buemi tornava a apropar-se a Rosenqvist, Di Grassi ha aprofitat per avançar a Vergne, col·locant-se en la tercera posició. Abt ha intentat fer el mateix al següent gir, però quan semblava tenir la posició guanyada, Vergne l’ha tocat i ha fet variar la seva trajectòria.

A falta de dotze voltes pel final, direcció de cursa ha anunciat una sanció de 10 segons per a Rosenqvist per haver fet una sortida poc segura del box. A nou voltes pel final, Abt ha passat per davant de Vergne al segon intent. Al gir 40 ha estat López qui ha avançat al pilot francès. El pas per pit lane de Jérôme D’Ambrosio ha permès a Nick Heidfeld avançar fins la desena plaça.

Buemi s’ha mantingut a menys de dos segons de Rosenqvist, que sumats als 10 de sanció pel pilot suec li han donat la victòria. El de Mahindra ha conservat el segon lloc atès que la diferència respecte a Di Grassi ha estat de 12 segons. La taula de resultats ha estat la següent:

POS Pilot Equip Temps/dif.
1 Sébastien Buemi Renault e.Dams 46 voltes
2 Felix Rosenqvist Mahindra Racing Sancionat
3 Lucas Di Grassi ABT Schaeffler Audi Sport 10.862
4 Daniel Abt ABT Schaeffler Audi Sport 13.631
5 José María López DS Virgin Racing 20.324
6 Jean-Éric Vergne Techeetah 20.751
7 Sam Bird DS Virgin Racing 21.959
8 Nico Prost Renault e.Dams 22.155
9 Oliver Turvey NextEV NIO 34.949
10 Nick Heidfeld Mahindra Racing 35.814
11 António Felix da Costa Andretti Formula E 44.057
12 Nelson Piquet Jr NextEV NIO 44.439
13 Jérôme D’Ambrosio Faraday Future Dragon Racing 47.336
14 Stephane Sarrazin Techeetah 51.653
15 Tom Dillmann Venturi Formula E 56.977
16 Adam Carroll Panasonic Jaguar Racing 1’05.426
17 Mitch Evans Panasonic Jaguar Racing 1’07.018
18 Robin Frijns Andretti Formula E 1’12.083
19 Loïc Duval Faraday Future Dragon Racing 12 voltes
20 Maro Engel Venturi Formula E 32 voltes