El pilot del equip eDams ha guanyat l’ePrix de Punta del Este després d’una cursa magistral, sortint cinquè, i avançant en la pista a tots els seus rivals. Di Grassi ha estat segon i D’Ambrosio tercer.


 

Jerome D’Ambrosio va mantindre la primera posició en la sortida, mentre per darrere, Bird va avançar una posició després de superar a Duval. Durant la primera volta no va haver cap incident destacable.

En la volta 3, Bruno Senna va punxar un dels seus pneumàtics posteriors, quedant-se sense opcions a fer un bon resultat, ja que va perdre quasi una volta.

Buemi estava rodant molt ràpid, després d’una molt bona sortida on va avançar a Di Grassi, a la volta 5 feia el mateix amb Duval, que baixava a la quarta posició i era ara atacat pel pilot brasiler.

Dos voltes mes tard, el suís va superar també a Bird, i estava just darrere de D’Ambrosio, amb un ritme molt superior al de la resta de pilots. El pilot britànic de Virgin es va veure superat també pel Dragon de Duval.

Entravem en la volta 9 i Buemi va superar a D’Ambrosio per a situar-se primer, mentre per darrere Duval, Bird i Di Grassi es disputaven la tercera posició. El company d’equip d’aquest últim, Daniel Abt, va perdre dues posicions a favor de Prost i Da Costa.

Di Grassi va superar a Bird amb un fantàstic avançament al penúltim revolt. Una volta mes tard, els problemes de Senna continuaren quan es va anar contra el mur quan anava a ser doblat per Buemi. Per sort no va molestar els líders de la cursa.

En la volta 18 varen parar els líders. Di Grassi amb una fantàstica parada va avançar als dos Dragon per a col·locar-se segon, per darrere de Buemi qui va mantindre el liderat. Bird va avançar a Duval a boxes, però el seu cotxe es va quedar parat i va haver d’abandonar.

Bird no va poder continuar i va ser necessari neutralitzar la cursa amb un “full course yellow”. La cursa es va rellançar amb 11 voltes per al final, i amb Di Grassi mes a prop de Buemi que abans, lo qual deixava el final encara mes interessant. Però el pilot de eDams era mes ràpid que Di Grassi, i va començar a distanciar-se a poc a poc.

Amb totes les posicions del podi decidides, la lluita estava entre Piquet i Vergne per la vuitena posició. El francès tenia el “Fan Boost” però no va poder parar el cotxe al revolt 8, i després d’avançar al brasiler, va perdré la posició. Però uns revolts mes tard, el de NextEV va perdre el control del seu cotxe i va impactar fortament contra el mur, cedint la posició a Vergne i posant fi a la cursa.

Buemi va guanyar còmodament seguit de Di Grassi, D’Ambrosio, Duval, Prost, Da Costa, Vergne, Abt, Sarrazin i Frijns. Amb açò Buemi es el nou líder del campionat per tan sols un punt sobre Di Grassi.