El pilot amb suport de Racing Steps Foundation donarà un pas endavant, que ja va anunciar previament, per poder estar a la GP3 la pròxima temporada amb l’equip d’Arden International.

L’acord firmat a tres bandes – per RSF, Arden i Jota Sport – també donarà la oportunitat al pilot de Fórmula 3 de conduir un LMP2.
El pilot de Warwickshire de 20 anys, farà el seu debut a la categoria de LMP2 del mundial de resistència amb el Nissan Gibson 015S de Jota Sport a les 6 hores de Spa, el maig, i després a les 24 hores de Le Mans, el juny, amb la exitosa escuderia de ELMS.

“Aquesta és una oportunitat fantàstica per a mi, estic segur que ambdues parts en traurem profit, d’això” ha dit Dennis, qui va ser el segon més ràpid el segon dia de tests de GP3 a Abu Dhabi amb Arden.

“No només tinc l’oportunitat de donar un pas més a l’escala de monoplaces amb un dels millors equips de la GP3, també gaudiré de la meva primera experiència a la resistència amb un equip de classe guanyadora a Le Mans, en LMP2.”

“No puc agrair suficientment a RSF, Arden i Jota això que han fet per mi” va afegir el múltiple campió de karts i monoplaces.

“Les oportunitats que em donen per mostrar el que sóc capaç de fer davant de, probablement, les dos audiències més grans del motorsport tindrà un valor increïble per mi a mesura que vagi progressant a la meva carrera professional.”

El fundador de RSF, Graham Sharp, va dir que l’acord firmat amb Arden i Jota obriria una altra porta a Dennis, la qual seria una etapa molt important per a ell.

“També s’alinea perfectament amb el principal objectiu de la Fundació, que és dotar als nostres pilots amb la experiència necessària per guanyar-se realment la vida en esports de motor, després de que es graduïn de nosaltres”, va afegir Sharp.

Parlant en nom dels dos equips, el director general d’Arden, Julian Rouse, va dir: “Aquest programa per a Jake és exactament pel que Arden i Jota s’han unit, estem encantats de que la nostra associació s’estigui beneficiant d’un pilot del seu calibre.”

“Hi ha un pla a llarga durada pel Jake en el que tots estem treballant, i és genial que Racing Steps Foundation comparteixi la mateixa visió que nosaltres. Estem molt agraïts.”

“A jutjar per la rapidesa en la que Jake ja s’ha integrat a l’equip, junt amb la seva actuació a Abu Dhabi, crec que tenim una temporada emocionant per davant.”

 

Racing Steps Foundation / / Arden Motorsport   Press Release