El pilot d’Indy 500 Bryan Clauson ha mort després d’un dur accident dissabte passat a Belleville, on estava competint en el campionat Midget nord-americà.

Avui, el director general dels Estats Units Acte Club, Kevin Miller va anunciar una altra trista notícia en els esports de motor.

Bryan Clauson, l’ex campió del Midget i tres vegades guanyador a Belleville, va començar la cursa a la novena posició i va aconseguir el liderat, però va xocar contra la tanca al revolt 3, es va tocar amb Ryan Greth i el seu cotxe va caure.

Vídeo de l’accident:

https://www.youtube.com/watch?v=3_yptCQUsWM

Va ser traslladat a Lincoln (Nebraska), però els metges no van poder mantenir al jove Bryan amb vida.

Clauson és conegut per les seves curses d’IndyCar, Nascar i Midget. En els seus primers anys, va combinar Midget i Nascar però el nord-americà també va fer el seu debut en monoplaces el 2011 a la Indy Lights.

Va ser en una cursa Indy Lights per tal de preparar-se per a la Indy 500 el 2012 amb Sarah Fisher Hartman Racing, on va acabar últim. El 2015 va tornar a la carrera amb un altre abandonament, i finalment aquest any va aconseguir creuar la línia de meta en la 23ª posició.