Bradley Smith, actualment vinculat a Red Bull KTM Factory Racing, formarà part de l’equip One Energy Racing de MotoE el 2019.

Aquest dilluns l’escuderia One Energy Racing, dirigida per Johan Stigefelt i Razlan Razali, ha anunciat que compta amb el pilot anglès perquè competeixi en la nova Copa del Món FIM Enel MotoE. A més, Smith serà el pilot provador de Aprilia Racing Team Gresini la temporada vinent.

Després de competir durant tretze temporades en el Campionat del Món i sumar 25 podis en el seu còmput global, Smith afronta aquesta nova etapa il·lusionat i amb moltes ganes: “És un capítol completament nou en el món de la moto i estic molt content de formar-ne part. Se’ns presenta un gran repte, aprendre i adaptar-nos a aquesta nova tecnologia, però estic segur que estem preparats per al desafiament”.

Johan Stigefelt, director de l’equip, valora l’arribada de Smith a l’equip: “Això és un nou repte. Ningú sap realment què esperar, però formar part d’això des del primer moment és una cosa emocionant. Haver signat amb Bradley Smith és una cosa molt bona per a nosaltres. És un pilot amb molta experiència al més alt nivell, per la qual cosa estem segurs que ho farà molt bé. Per descomptat, serà un repte diferent per a ell, per la qual cosa hem de seguir sent humils, tot i que aspirem als millors resultats. L’equip que hem reunit té molta experiència. Estic molt agraït per aquesta oportunitat i m’agradaria donar les gràcies als nostres socis pel seu suport”.

Razlan Razali, director executiu del Circuit Internacional de Sepang, ha afegit: “Estem molt contents de llençar aquesta nova competició i donem la benvinguda a Matteo Ballarin, qui s’uneix al nostre projecte. El Sepang Racing Team donarà suport al One Energy Racing amb els seus mecànics i enginyer. Per a l’equip tècnic és també una nova aventura i el fet que One Energy Racing decideixi recórrer a un pilot experimentat com Bradley Smith demostra la gran motivació que tenim per guanyar”.