Després d’un espectacular accident fa 3 mesos en la classificació de la Indy 500, Sébastien Bourdais ha declarat que els doctors li han donat el “OK” per tornar a la competició.

Sébastien Bourdais que aquesta temporada s’havia unit al equip Dale Coyne Racing on liderava el campionat de pilots de la IndyCar, va patir un greu accident frontal de 118G durant la classificació de les 500 milles d’Indianapolis que li va causar fractures a la pelvis i un maluc trencat.

El francès va haver de estar hospitalitzat cinc dies i va passar pel quiròfan, però ja va anunciar de seguida que la seva intenció era estar apunt per la última cursa de la temporada a Sonoma.

I sembla que fins ara tot està anant segons el previst, Bourdais, quatre vegades campió de la Champ-Car, va completar un exitós test fa 2 setmanes al circuit de Mid-Ohio.

Tot i estar ja apunt, el pilot de Le Mans ha descartat tornar a la competició en els ovals de Pocono i Gateway, deixant la porta oberta a ja un possible retorn a Watkins Glen el 3 de Setembre.