L’equip Mercedes s’ha coronat com a Campió del Món de Constructors per sisena temporada consecutiva, en una cursa dominada per Valtteri Bottas. Sebastian Vettel i Lewis Hamilton han completat el podi.

Els Ferrari no aprofitaven la seva primera primera línia des que va començar l’era híbrida i Bottas se situava líder. Verstappen s’emparellava amb Leclerc i es tocaven, deixant tots dos cotxes tocats. Leclerc havia d’entrar a canviar l’aleró del davant, mentre Verstappen s’acabava retirant unes voltes més tard.

A partir d’aquell moment, l’impressionant ritme de cursa de Mercedes feia cavalcar a Bottas fins la victòria. El finlandès dominava de manera incontestable per davant de Vettel i Hamilton. L’alemany  no ha pogut aprofitar la seva pole, però ha mantingut a ratlla a Hamilton  a l’última part de la cursa. L’anglès no semblava estar conforme amb l’estratègia del seu equip.

Albon s’ha quedat a les portes del podi en 4ª posició després de tenir un toc amb Norris als primers compassos de la cursa que han relegat a l’anglès a les últimes posicions. Sainz firma una altra actuació sòlida amb la 5ª posició, just davant de Leclerc, que aquesta vegada només ha pogut remuntar fins allà. Ricciardo, Gasly, Pérez i Hülkenberg han completat la zona de punts.