La promoció de sortida comença demà i és vàlida només durant 48 hores. A partir de 41,25 euros es pot gaudir de l’espectacle més gran que hi ha en el món de l’automobilisme.

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).-Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Circuit de Barcelona-Catalunya posarà a la venda les entrades del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2020 el proper dijous 10 d’octubre amb un 25% de descompte a totes les modalitats d’abonaments i entrades de dia (excepte Pelouse Jove), amb tarifes a partir de 41, 25 euros. Aquesta promoció de sortida és vàlida només durant 48 hores a la web del Circuit.

L’oferta de tiquets presenta una novetat a les entrades de dia. Les modalitats de divendres i dissabte donen accés a qualsevol de les tribunes del Circuit i a les zones Pelouse. A més, l’entrada de divendres permet presenciar tot l’espectacle en directe per només 41,25 euros; mentre que la de dissabte es pot adquirir per 112,5 euros. L’entrada de Pelouse diumenge té un preu de 74,25 euros.

D’altra banda, els abonaments de tres dies es tornen a presentar en quatre categories: la General (Pelouse) per 105 euros, Fan (Tribuna J, G, C, K, N, B) per 180 euros, Super Fan (Tribuna A, L, H, I, E) per 255 euros i Excellence (Tribuna Principal, F) per 330 euros.

Tots els preus mencionats anteriorment inclouen el descompte del 25%. La promoció es donarà per finalitzada el dissabte 12 d’octubre a les 10.00 h.

El FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2020 serà la sisena prova del Campionat del Món FIA de Formula One i es disputarà els dies 8, 9 i 19 de maig al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Les entrades es poden adquirir a www.circuit.cat

30 edicions del GP d’Espanya al Circuit
El Circuit de Barcelona-Catalunya està de celebració ja que disputarà la 30a edició consecutiva del GP d’Espanya, una fita a la qual pocs traçats han arribat. A més, la commemoració serà doble, ja que la F1 fa 70 anys. Aquest és un motiu més pel qual ningú es pot perdre un Gran Premi d’allò més especial i emotiu que amagarà moltes sorpreses i diversió sense límits.

Comunicat de premsa