Bosco Arias ha vençut en el Trofeu Andrea Margutti convertint-se en el quart pilot espanyol de la història en aconseguir-ho

El passat cap de setmana va tenir lloc en el South Garda Karting de Lonato la trenta-quatrena edició del Trofeu Andrea Margutti, una de les proves amb més tradició dins del kàrting.

La prova es celebra des de l’any 1990, temporada en la qual l’expilot de Fórmula 1, Giancarlo Fisichella, es va emportar la victòria a la categoria ICA.

La temporada passada va ser Christian Costoya qui va guanyar a la categoria mini. En aquesta ocasió ha estat Bosco Arias qui ha aconseguit la victòria. El pilot madrileny va estar des d’un inici en la lluita per la victòria a la categoria GR3.

L’espanyol va fer el tercer millor temps durant la classificació, a més de vèncer en les dues classificatòries, fent que estigués en la pole position de la prefinal. No obstant això, va patir alguns problemes, ja que va caure fins a la desena posició, en part degut a una penalització. Finalment, va recuperar les posicions perdudes i es va emportar la victòria, quedant per davant d’Ilie Tristan Crisan i a Iskende Zulfikari.

Bosco Arias s’ha convertit en el quart pilot espanyol que aconsegueix la victòria en el Trofeu Andrea Margutti. Antonio García ho va aconseguir l’any 1997, Miguel Gallego la temporada 2001 a la categoria júnior i Dani Clos l’any 2003, també a júnior.