L’equip Trident de GP3 Series ha tancat la seva graella de pilots de forma oficial amb la incorporació del francès Dorian Boccolacci i el americà Ryan Tveter.

Ambdós pilots que ja van estar entrenant amb l’equip durant els test de pre-temporada, s’uneixen als ja confirmats Giuliano Alesi i Kevin Jörg.

Tot i només tenir 18 anys, Dorian Boccolacci ja té tres anys d’experiència en els monoplaces, el 2014 va debutar a la F4 Francesa on va acabar segon. Resultats que el van fer el salt a la FIA Formula 3 Europea en un any on amb més de trenta pilots, va aconseguir el dinovè lloc en el campionat i el onzè en el Gran Premi de Macau.

L’any passat en vista dels resultats, va decidir fer un pas endarrere a les Formula Renault. Al Eurocup va aconseguir el subcampionat mentre que al NEC va ser tercer.

Pel que fa a Ryan Tveter, és un pilot que mai ha competit en kàrting. Va iniciar-se el 2011 en monoplaces a la Formula Tour 1600 on va acabar el 27. L’any següent va unir-se a lla Star Mazda Championship on va ser 18è. El 2013 va ser l’any que va saltar a Europa, competint a la Formula Renault 2.0 NEC amb el setzè lloc.

L’any següent va aconseguir el seu únic top10 en un campionat acabant novè a la Formula Renault 2.0 NEC, a més de competir en el Eurocup i a la Toyota Racing Series on va finalitzar vint-i-tresè i dissetè. Els següents dos anys va competir a la FIA Formula 3 Europea amb resultats molt discrets.