El pilot de BMW, Tom Blomqvist, ha aconseguit el millor temps en el segon dia de test d’Oschersleben. Un segon dia molt igualat on tots els pilots han acabat amb una diferència d’un segon.


 

En el dia d’avui no hi ha hagut tant domini com ahir de BMW, així i tot, el millor temps és per a un pilot de la marca de Munic. Després de Blomqvist han acabat Gary Paffett (Mercedes) i Mattias Ekstrom (Audi) .

Problemes avui per a l’espanyol Dani Juncadella que ha acabat en la posició 12 després de quasi no poder rodar al matí, degut, suposem, als problemes que va patir ahir el seu company d’equip Maximilian Gotz.

Mattias Ekstrom després de la jornada de hui: “Bàsicament vam tindre un gran dia de test. Les condicions eren bones i hem provat moltes coses diferents. La posada al punt és el més important ara en el DTM. Va ser molt divertit i me’n vaig a casa amb bones sensacions”.

Demà serà l’última jornada de test abans de l’inici de temporada en Hockenheim i comptarem amb la presència en pista dels dos pilots espanyols que participen en la categoria, Miguel Molina i Dani Juncadella.