Al costat del nodrit grup de pilots de la categoria intermèdia, en el traçat andalús han rodat aquest dimecres diversos pilots de Moto3 en preparació de la propera temporada. La jornada ha permès veure algunes novetats rellevants.


El sud-africà Brad Binder ha encapçalat la classificació de la categoria petita del campionat en la primera de les tres jornades d’entrenaments que aquest dimecres han començat al circuit de Jerez. Binder (1.47.821) forma al costat del portuguès Miguel Oliveira i el txec Karel Hanika, el nou trident de l’equip Red Bull KTM All, l’estructura que ha catapultat directament a MotoGP l’australià Jack Miller. Tots tres han copat les primeres posicions en el full de temps, separats per un màxim de 3 dècimes.

Debut també dels integrants de l’equip Aspar de Moto3, que passa d’un a tres representants en 2015. Jorge Martín, debutant en l’escenari mundialista, ha completat els seus primers quilòmetres en aquesta jornada i ha començat a treballar al costat del murcià Juanfran Guevara, que ja va córrer amb els colors de l’estructura en 2014, i l’italià Francesco Bagnaia, que també s’ha estrenat avui amb una de les Mahindra de l’escuderia valenciana.

Romano Fenati ha rodat al costat del seu nou company Andrea Migno al SKY Racing Team VR46, l’estructura que supervisa Valentino Rossi.

Entre els més ràpids del dia s’han situat dos pilots al manillar de muntures KTM, el malai Zulfahmi Khairuddin (SIC) i el txec Jakub Kornfeil.

Demà els pilots de Moto3 tornaran a saltar a la pista andalusa per seguir amb les provatures de cara a 2015.

Press Release MotoGP.com