El holandès Bo Bendsneyder ha estat el més ràpid en la segona sessió d’entrenaments lliures de Moto3 en el circuit de Losail per al Gran Premi de Qatar. El de KTM ha acabat per davant dels italians Bulega, MIgno i Antonelli.

Pas endavant per als pilots amb moto KTM que han marcat els 4 millors llocs en la segona sessió d’entrenaments lliures. Bendsneyder (Red Bull KTM Ajo) ha estat el més ràpid amb un 2:07.955, acabant per davant dels italians del SKY Racing Team VR46, Nicolo Bulega i Andrea Migno. En quart lloc un altre italià amb KTM, Niccolò Antonelli (Red Bull KTM Ajo).

La resta de posicions les han completat pilots amb motocicleta Honda, majoritàriament espanyols i italians amb la excepció del desè classificat John McPhee (British Talent Team).

En cinquè lloc ha finalitzat Jorge Martin (Del Conca Gresini Moto3) seguit de Romano Fenati (Marinelli Rivacold Snipers), Fabio Di Giannantonio (Del Conca Gresini Moto3), Joan Mir (Leopard Racing) i Aron Canet (EG 0.0 Marc VDS).

La millor Mahindra ha estat la del català Albert Arenas (Mahindra Motard Aspar) en quinzena posició mentre que la millor Peugeot ha estat la de Jakub Kornfeil (Peugeot MC Saxoprint) en dissetè lloc.