Lucas Auer ha aconseguit la pole position per a la primera cursa del cap de setmana del DTM en el circuit de Nürburgring, Alemanya. L’austríac s’iniciarà per davant de Marco Wittmann i Robert Wickens després d’una classificació emocionant.

En una pista una mica mullada, els pilots han rodat en els primers 10 minuts amb pneumàtics de pluja fins que la pista era suficientment seca com per rodar amb pneumàtics de sec.

Per tant la classificació s’ha decidit en els tres últims minuts on el BMW de Timo Glock aconseguia un temps demolidor amb un registre de 1:29.278.

No era fins a falta d’un minut pel final que el seu company de marca, Marco Wittmann rebaixava el temps de pole position amb un temps de 1:28.011. Però Lucas Auer (Mercedes) es sumava a la festa marcant un temps de 1:27.211 a falta de 10 segons.

Amb la bandera de quadres, Glock millorava el temps d’Auer en una dècima, però seria Wittmann qui amb un temps de 1:26.067 semblava aconseguir la pole position. Aquest fet no passaria ja que Auer era l’últim de creuar la meta i baixava el temps de la pole position en un 1:28.968

En la segona fila de la graella de sortida s’iniciaran Robert Wickens i Augusto Farfus, qui ha estat molestat per Jamie Green durant les seves últimes voltes ràpides.

Tercera fila de la graella de sortida és per Paul Di Resta i Tom Blomqvist, seguits de René Rast i Timo Glock. Completen els 10 primers llocs Maro Engel i Maxime Martin.

Resultats:

1 Auer 2 Wittmann 3 Wickens 4 Farfus 5 Di Resta 6 Blomqvist 7 Rast 8 Glock 9 Engel 10 Martin 11 Ekström  12 Rockenfeller 13 Paffet 14 Green 15 Spengler 16 Mortara 17 Müller 18 Duval