Lucas Auer ha aconseguit la pole position per a la primera cursa de la temporada del DTM al circuit de Hockenheimring, Baden-Würtenberg. El austríac s’ha imposat als seus companys de Mercedes-AMG, Gary Paffet i Edoardo Mortara.

La primera classificació de la temporada del DTM no ha estat pas una per recordar per els pilots d’Audi. Només començar la sessió Mattias Ekström patia una virolla. El suec que aquest cap de setmana competeix tant en DTM con en RallyCross faria una sessió per oblidar acabant en la dissetena posició finalment.

Una sessió complicada per Audi, ja que ha estat el company d’Ekström, Nico Müller qui ha classificat millor per als alemanys en la vuitena posició.

En canvi BMW que han patit bastant en els entrenaments lliures, s’han refet i gairebé obtenen la pole position amb Timo Glock. L’ex-pilot de Fórmula 1 ha perdut 3 dècimes en l’últim revolt en fer un contra-volant que l’ha deixat a la quarta posició com a millor BMW, per davant del seu company de marca Maxime Martin.

La lluita per la pole position ha estat cosa dels pilots de Mercedes. Gary Paffet ha començat dominant la ronda classificatòria en els primers minuts fins la aturada a box. El britànic en tornar a pista milloraria el seu temps però no podia fer res amb la excel·lent volta del jove Lucas Auer que aconseguia la pole position per dues dècimes sobre el pilot reserva de Williams F1.

En tercera posició s’ha situat Edoardo Mortara qui ha patit uns problemes en la primera part de la classificació, ha sabut refer-se en els últims minuts, encara que un petit error en forma de petita sortida de pista, l’ha deixat sense la pole position.

Resultats:

1 Auer                                           2 Paffet

3 Mortara                                     4 Glock

5 Martin                                        6 Di Resta

7 Engel                                          8 Müller

9 Blomqvist                                 10 Wickens

11 Wittmann                               12 Green

13 Spengler                                 14 Rast

15 Farfus                                      16 Rockenfeller

17 Ekström                                  18 Duval