Després de Carlin a la F3 i Campos a la GP2, ara és Arden qui farà equip amb Jagonya Ayam per la temporada 2017 de les GP2 Series amb Sean Gelael i Normal Nato com a pilots.


Arden International ha confirmat l’arribada de Sean Gelael per disputar la seva segona temporada sencera a les GP2 Series. Si l’indonesi va brillar a LMP2 al costat d’Antonio Giovinazzi, la seva trajectòria als monoplaces està ara complicada després d’un únic podi la temporada passada a Àustria al costat del seu company d’equip Mitch Evans. Va acabar 15è a la general i ara signarà per Arden, mostrant-se satisfet de l’acord que el permetrà encetar la seva segona temporada a la GP2:

“Estic molt satisfet de formar part de Pertamina Arden aquesta temporada. És un equip amb molta experiència que ha mostrat consistència aquestes darreres temporades. El test de post temporada a Abu Dhabi va anar bé, així que era evident que seguiríem treballant junts per la temporada 2017.”

L’arribada de Sean Gelael a Arden implica directament que el seu poderós patrocinador, Jagonya Ayam, es faci titular a l’equip. Així doncs, l’equip ara és Pertamina Arden i correrà tant amb la bandera britànica com amb l’indonèsia.

Paral·lelament també s’ha anunciat a Norman Nato com a pilot, que retorna al seu primer equip de la GP2 per la seva tercera temporada a la categoria. Després d’haver après exponencialment des de 2015 l’any passat va obtenir dues victòries i un cinquè lloc a la general amb Racing Engineering. Nato es mostra molt optimista amb el seu nou equip:

“Estic molt content de poder unir-me a la família Jagonya Ayam i tornar a Arden per aquesta temporada a la GP2 Series. És on vaig debutar i és genial tornar a ser-hi. L’any passat va ser una bona temporada per mi, així que estic segur que farem una bona feina amb en Sean i la resta de l’equip.”

Des del seu tercer lloc al campionat d’equips del 2012 amb Luiz Razia, Arden ha passat per temporades dures sense victòries. Però si l’equip de GP2 segueix la bona dinàmica que mostra el seu filial a la GP3, Arden podria tornar aviat a tocar la victòria.