Segona pole position de la temporada per a Niccolò Antonelli que sortirà des del lloc preferent en la cursa de demà per al Gran Premi de Malàisia de Moto3. Navarro i Oliveira acompanyaran al italià en la primera fila, Kent amb problemes de trànsit ha estat sisè.

Arribàvem a la classificació de Moto3 amb les expectatives de veure un rècord del circuit, seguint els bons temps de Danny Kent (Leopard Racing) durant els lliures i les temperatures inferiors degut al núvol tòxic.

Miguel Oliveira (Red Bull KTM Ajo) començava la sessió classificatòria aprofitant el seu bon ritme per dominar la sessió per davant de Romano Fenati (SKY Racing VR46) i Francesco Bagnaia (Mapfre Team Mahindra). Encara que a meitat de sessió Jakub Kornfeil (Drive M7 SIC) assolia la segona posició.

En l’aspecte de caigudes, primer de tot recordar que Andrea Locatelli (Gresini Racing Team Moto3) no participa aquest cap de setmana un altre cop per lesió, igual que Fabio Quartararo (Estrella Galicia 0.0), Lorenzo Dalla Porta (Husqvarna Factory Laglisse), les RB Racing de Rodrigo i Herrera n’han patit, tot i que han pogut continuar la sessió.

Els temps com sempre en els darrers minuts han millorat, però en un protagonisme estrany per Danny Kent que al sortir a pista veia com les RBA Racing se li enganxaven. Això i la norma del 110% feia entrar a Kent a pit lane per desfer-se’n i només tenir una oportunitat per millorar la seva volta.

Amb la bandera de quadres, Jorge Navarro aconseguia superar el temps d’Oliveira però, Antonelli venia més ràpid i aconseguia la pole position per davant del espanyol i el portuguès. Quart lloc per Vázquez, seguit de Kornfeil. El segueixen Kent, Fenati, Bagnaia, Bastianini.