Es podria dir que la cursa de Moto3 ha estat de bojos. Una bandera vermella com a conseqüència de 2 accidents a la primera volta ha fet que la cursa hagués d’estar aturada durant més de 20 minuts i escurçar-se a 12 voltes. Després de reprendre la sortida, s’han vist molt bones lluites en el grup que encapçalava la cursa.


gr

La cursa programada a 19 voltes ha hagut de ser més curta a causa d’un accident al tercer revolt del circuit en el què s’han vist involucrats 4 pilots. Entre ells, l’hispanoargentí Gabriel Rodrigo, que ha estat inconscient gairebé dos minuts. Posteriorment, ha estat atès al centre mèdic de Brno, on li han detectat alguna fractura, després ha hagut de ser evacuat a l’hospital per descartar que pugui tenir alguna cosa més, però al final no ha sigut res greu.

En reprendre la sortida després de gairebé mitja hora, Vázquez s’ha posat primer, però Danny Kent no ha trigat gaire a treure-li la posició. D’altra banda, Quartararo ha hagut d’abandonar a causa d’un accident amb Danilo, que li ha deixat el manillar tort i la lleva del fre trencada, i pilotar en aquestes condicions podia ser perillós. El guanyador de l’any passat, Alexis Masbou, també ha estat víctima d’una caiguda.

El grup que anava al capdavant tenia un canvi de líder constantment. Niccolò Antonelli, Efrén Vázquez, Danny Kent, Miguel Oliveira, Brad Binder i Enea Bastianini tenien una lluita constant que els feia guanyar i perdre posicions pràcticament a cada corba. Han estat lluites que han fet gaudir molt als espectadors, ja que els pilots feien traçades diferents per poder retallar als seus rivals i aspirar a guanyar llocs.

Finalment, Antonelli converteix la seva Pole en la seva primera victòria. Enea Bastianini ha acabat segon i li retalla punts al líder del mundial, Danny Kent, que ha tingut problemes amb el pneumàtic del darrere i només ha pogut ser setè. El podi l’ha completat el sud-africà Brad Binder, signant una magnífica tercera posició. D’altra banda, els espanyols s’han quedat a les portes del podi: Efrén Vázquez ha acabat quart, i cinquè ha estat Jorge Navarro.