Alpine ha revelat els seus plans de fitxar enginyers aerodinàmics, fer inversions i adquirir un nou simulador

Després de rebre les crítiques del CEO de la companyia, Laurent Rossi, pel decebedor inici de la temporada 2023, l’escuderia ha deixat clar que no es quedarà de braços plegats a l’hora de redreçar el rumb.

Otmar Szafnauer, director d’Alpine, ha declarat que hi ha diverses iniciatives en marxa per a ajudar l’equip a avançar, en algunes de les quals ja s’està treballant, mentre que unes altres es desenvoluparan en un futur.

Millores futures

La primera és un nou simulador d’última generació, que acaba de ser aprovat i hauria d’estar en funcionament en 2025. L’equip també ha contractat un nou cap de simulació. Szafnauer ha explicat que el simulador actual de l’equip té uns 20 anys, ja que el van comprar a l’equip McLaren fa aproximadament una dècada, i ja està molt antiquat.

Imagen

Si bé l’escuderia francesa s’ha expandit des que l’empresa matriu Renault va tornar a fer-se càrrec de l’escuderia d’Enstone l’any 2016, l’equip encara no està al màxim de la seva capacitat de personal. Szafnauer ha dit que l’exemple d’Aston Martin, que va fitxar molta gent de Mercedes i Red Bull per a accelerar el seu progrés.

Mentre l’equip francès avalua el que necessita fer per a elevar el seu potencial, busca enginyers d’alt nivell.

A més, encara que Renault segueix plenament compromesa amb el finançament de l’escuderia, en les últimes setmanes s’ha rumorejat que podrien arribar noves inversions de tercers.

S’ha suggerit que l’associació podria ser la preqüela d’una compra de l’escuderia, i no va ser una coincidència que el CEO d’Alpine, Laurent Rossi, i el CEO de Renault, Luca de Meo, estiguessin al circuit de Miami el passat cap de setmana per a la cursa com a local d’AutoNation.