Sergey Sirotkin segueix la seva bona progressió després del bon cap de setmana a Hongria i demà sortirà des de la pole en la primera cursa al circuit de Hockenheim. La classificació ha estat ajustada, amb Pierre Gasly i Raffaele Marciello a menys d’una dècima del pilot rus.


La classificació en circuits curts sol ser ajustada, però la d’avui al traçat de Hockenheim ha estat mil·limètrica. Sergey Sirotkin (ART GP) s’ha endut la pole per tan sols 16 mil·lèsimes sobre Pierre Gasly (Prema Powerteam), qui semblava que s’anava a emportar l’honor de sortir demà primer. El pilot rus, d’aquesta manera, comença una bona progressió després d’un mal inici d’any que va començar arreglar el cap de setmana passat a Hongria, on va fer doble podi amb una victòria diumenge.

En tercera posició ha finalitzat Raffaele Marciello (Russian Time), que ha començat liderant la sessió en els primers compassos. El pilot italià ha superat per 15 mil·lèsimes al seu compatriota de Prema Powerteam, Antonio Giovinazzi, que s’ha quedat a prop d’entrar en el Top 3, ocupant finalment la quarta posició.

Realment la sessió ha estat d’allò més ajustada, amb dotze pilots en menys de sis dècimes i amb quinze dins el segon del líder. La tanda s’ha disputat sense incidents destacables, més que els límits de pista al revolt 1, molt controlats pels comissaris de cursa.

La cinquena posició l’ha ocupat Oliver Rowland (MP Motorsport), recuperant-se una mica després del fiasco de cap de setmana passat. Seguit al pilot britànic han completat el Top 10: Alex Lynn (DAMS), Norman Nato (Racing Engineering), Nicolas Latifi (DAMS), Jordan King (Racing Engineering) i Marvin Kirchhöfer (Carlin).

Demà després de la classificació de Fórmula 1 s’iniciarà la primera cursa de la GP2 Series al circuit alemany de Hockenheim.