Ai Ogura ha sigut el més ràpid a la combinada de divendres, seguit del líder del campionat, Pedro Acosta, i el madrileny Alonso López.

El Circuit de Barcelona-Catalunya es vesteix de gala per a la primera jornada d’acció a pista dels pilots del Campionat del Món de MotoGP. Després del domini absolut de Jaume Masià a la categoria de Moto3, els pilots de Moto2 sortien a pista per a afrontar les primeres sessions del cap de setmana, la P1 i la P2. Tot i que en un principi les previsions apuntaven un temps inestable per la zona, finalment la jornada ha transcorregut sense cap tipus de complicació meteorològica, amb temperatures altes.

Resultats de la P2 de Moto2
Resultats de la P2 de Moto2

Ai Ogura (IDEMITSU Honda Team Asia) s’enduia el millor registre de la combinada de Moto2 gràcies al seu registre d’1’44.804 a la primera sessió, tot i que era Manuel González (Correos Prepago Yamaha VR46 MasterCamp) el pilot més ràpid a la sessió de la tarda. Pedro Acosta (Red Bull KTM Ajo), actual líder del Campionat, ha acabat la jornada de divendres en segona posició, quedant-se tan sols a 0.002 mil·lèsimes del japonès. Alonso López (Beta Tools SpeedUp) ha estat el tercer pilot en els resultats de la combinada, quedant-se a 0.018 mil·lèsimes del registre del japonès.

Resultats de la combinada de Moto2 / MotoGP
Resultats de la P2 de Moto2 / MotoGP

Finalment, Aron Canet (Pons Wegow Els 40) ha quedat quart en la combinada de divendres amb Manuel González (Correos Prepago Yamaha VR46 MasterCamp), el més ràpid de la tarda a Moto2, cinquè. Per part seva, Joe Roberts (Italtrans Racing Team) va aconseguir signar la sisena plaça en acabar per davant d’Albert Arenas (Red Bull KTM All). El pilot, de fet, ha estat el tercer més ràpid a la tarda, i ha estat un dels pilots capaços de millorar el registre durant la P2. Sam Lowes (Elf Marc VDS Racing Team) ha acabat vuitè, mentre que Sergio García Dols (Pons Wegow Els 40) i Jake Dixon (Asterius GASGAS Aspar Team) han completat el Top 10.

A la espera del que passi a la P3 del dissabte, els pilots que han acabat de situar-se en posició de Q2 han estat Tony Arbolino (Elf Marc VDS Racing Team), Somkiat Chantra (Idemitsu Honda Team Asia), Celestino Vietti (Fantic Racing) y Fermín Aldeguer (Beta Tools SpeedUp), respectivament. Pel que fa a Jeremy Alcoba (A QJMOTOR Gresini Moto2), pilot de casa, ha acabat en la posició número 16. Demà els pilots s’enfrontaran a una nova sessió al matí i a la Pole Position.