Els tiquets es podran adquirir a partir de demà i la promoció s’aplicarà durant 48 hores als abonaments de tres dies.

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya posarà a la venda les entrades del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ 2020 aquest dimecres 6 de novembre amb un 20% de descompte. La promoció és vàlida durant 48 hores (del 6/11 a les 10:00h fins al 8/11 a les 10:00h) i s’aplica als abonaments de tres dies.

Presenciar en viu i en directe la vuitena cita de la gira mundialista de MotoGP™, que se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de juny al Circuit, pot ser un somni fet realitat des de només 52 euros amb la promoció de sortida. Aquest serà el preu de l’abonament de tres dies de Pelouse durant 48 hores. L’abonament Fan (Tribuna N, J, K, Principal) es pot adquirir per un preu de 64 euros; el Super Fan (Tribuna A, L, E) per 79,29 euros; l’Excellence (C, B, G) per 96 euros; i, com a novetat, una categoria anomenada Excellence +, que agrupa les Tribunes I, H i F i que presenta una tarifa de 112 euros amb el descompte. Els aficionats disposen de l’opció de l’entrada d’un sol dia, la de Pelouse Diumenge, per 49,99 euros (promoció no aplicable a aquesta modalitat).

Existeix un descompte addicional del 50% a les modalitats Júnior (entre 6 i 15 anys) i Sènior (majors de 65 anys). Com habitualment, l’entrada serà gratuïta per a nens menors de 6 anys que no ocupin seient, i també a Pelouse.

Pack Familiar
Els millors campionats de motociclisme del món també es poden gaudir en família. El Circuit de Barcelona-Catalunya ofereix una fórmula econòmica per a fer-ho: el pack familiar. Aquest consisteix en un abonament de tres dies que inclou dues entrades d’adult i dues Júnior a la Tribuna Principal per un preu de 160 euros, només 128 euros amb el descompte de la promoció de sortida.

Abonament Pàrquing
L’altra novetat que presenta l’oferta d’entrades 2020 és l’existència d’un abonament de tres dies de pàrquing (A, B, C, D) per a cotxes. L’abonament tindrà un preu de 10 euros si es compra a les mateixes instal·lacions esportives durant els dies de Gran Premi, però presenta un 33% de descompte si la compra es realitza a la pàgina web del Circuit.

Les motocicletes podran estacionar gratuïtament durant el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™.

Les entrades es poden adquirir a www.circuit.cat

Comunicat de premsa.