Les entrades per a l’esdeveniment es van posar a la venda fa una setmana i la gran acollida del públic augura una altra edició memorable.

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya ja està immers en els preparatius del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2025. Només  una setmana després de posar les entrades a la venda per a l’esdeveniment esportiu, la gran acollida del públic ja s’ha fet notar, amb un gran volum de localitats venudes.

Aquesta resposta positiva tant del públic local com internacional fa presagiar una altra edició d’èxit a la pista catalana, una edició que, a més, es presenta com una de les més atractives dels darrers temps. El 2025 marca els 75 anys d’història de la F1® i el Circuit també celebrarà la seva 35a edició del GP d’Espanya. En aquest marc de celebració seran moltes les sorpreses preparades pels aficionats, les quals s’aniran revelant al llarg dels propers mesos.

L’edició de 2024 ja va mostrar tot el que el Gran Premi d’Espanya pot oferir. Passarà a la història com una de les millors i per l’extraordinària connexió que va suposar amb la ciutat de Barcelona, amb experiències úniques pel públic amb activitats com el F1 Fan Village o el RoadShow per l’emblemàtic Passeig de Gràcia de la ciutat comtal.

A nivell esportiu, la temporada 2025 es presenta plena de canvis i incògnites. Començant pel “joc de les cadires” entre molts dels pilots del Mundial: Lewis Hamilton a Ferrari, Carlos Sainz a Williams. Serà apassionant veure què ofereixen aquests canvis entre els pilots més sòlids del Mundial. Fernando Alonso, d’altra banda, afrontarà la primera temporada sota les ordres del gran guru de la F1, Adrian Newey, que estarà al capdavant del projecte d’Aston Martin.

Com és habitual, els aficionats gaudiran d’un ampli programa de curses de suport que permetrà contemplar els joves talents de casa com Pepe Martí o Mari Boya, enrolats en campionats de promoció com la F2® i la F3®.

Entrades a www.circuit.cat