Lando Norris va dominar el Gran Premi de Singapur, superant Max Verstappen per retallar punts en el campionat, amb Oscar Piastri sent tercer

Lando Norris va tenir una sortida impecable al Gran Premi de Singapur de Fórmula 1, mantenint la primera posició al circuit de Marina Bay. Va liderar l’inici de la cursa per davant de Max Verstappen i Lewis Hamilton, que va intentar avançar el neerlandès sense èxit. George Russell es va situar quart seguit d’Oscar Piastri, qui va recuperar la cinquena posició després de ser superat breument per Nico Hülkenberg.

Alhora, Fernando Alonso i Charles Leclerc van tenir petits errors en la primera volta, caient a la setena i vuitena posició respectivament. Franco Colapinto va fer una maniobra agressiva al primer revolt, avançant Alexander Albon, que va caure fins a la quinzena posició. Sergio Pérez, per la seva banda, va avançar fins a la desena plaça després d’una sortida també agressiva.

Fent una estratègia diferent, Daniel Ricciardo i Albon van fer les seves parades anticipades entre les voltes 11 i 14, però Albon es va veure obligat a retirar-se per problemes tècnics. Durant la parada de Hamilton, el britànic es va mostrar descontentament, especialment quan va intentar avançar Yuki Tsunoda, però se’n va anar llarg i va perdre la posició.

Més endavant, Norris va mantenir un marge de més de 20 segons sobre Verstappen abans de fer la seva parada a la volta 30. Tot i que es va queixar de possibles danys a l’aleró davanter, les repeticions només van mostrar un lleu contacte amb el mur al revolt 14. Després de la seva parada, va conservar el lideratge, mentre Verstappen es consolidava en la segona posició.

Oscar Piastri va retardar la seva aturada fins a la volta 39, situant-se darrere de Russell i Hamilton. Tanmateix, Piastri va aconseguir superar Hamilton ràpidament en la seva persecució per la tercera posició i, després d’una breu lluita, va avançar Russell per assegurar-se el tercer lloc. Russell va acabar quart, seguit de Leclerc i Hamilton, que no van poder mantenir el ritme de la part davantera.

Carlos Sainz va escalar fins a la setena posició, mentre Alonso i Hülkenberg van mantenir la vuitena i novena posició respectivament. Pérez va lluitar dur per aconseguir el desè lloc i sumar el darrer punt disponible, mentre Colapinto es va quedar a les portes en l’onzena posició.

Norris va dominar completament la cursa, obtenint la victòria amb una diferència de 20.945 segons sobre Verstappen. Piastri va completar el podi en tercera posició. Leclerc va intentar una remuntada tardana, però es va quedar a poc més d’un segon de Russell, acabant cinquè. Hamilton, que va començar tercer, va caure fins a la sisena posició, i Kevin Magnussen es va retirar després d’un incident que li va causar una punxada.