El jove pilot de Red Bull, Arvid Lindblad, ha signat amb Campos Racing per fer el salt a la FIA F2 la temporada 2025

Campos Racing té el plaer d’anunciar que Arvid Lindblad, membre del Red Bull Junior Team, serà un dels seus pilots per a la temporada 2025 de la FIA Fórmula 2, marcant el seu debut en la categoria de monoplaces de segon nivell de la FIA.

Lindblad, de 17 anys, va néixer a Virginia Water i va fer els seus primers passos en competició en el món del kàrting el 2015. El pilot, nascut a Londres, amb arrels sueques i índies, va demostrar ràpidament el seu talent natural guanyant el Campionat Britànic en la categoria IAME Cadet. Posteriorment, el 2020, també va aconseguir victòries en altres esdeveniments significatius de kàrting com la WSK Euro Series i la WSK Final Cup en OK.

Després d’unir-se al Red Bull Junior Team el 2021, Lindblad va debutar en monoplaces el 2022, participant en algunes curses de Fórmula 4 a Itàlia. Durant els darrers dos anys, ha competit en diversos campionats i categories, des de la mencionada F4 fins a la Fórmula Regional i, més recentment, la FIA Fórmula 3. En totes aquestes categories, ha demostrat ser un pilot guanyador, aconseguint quinze victòries i vint-i-cinc podis en aquest curt període. Per tant, malgrat la seva joventut, les seves credencials el precedeixen mentre es prepara per al seu debut a la FIA Fórmula 2.

Adrián Campos (Director d’Equip de Campos Racing): “Estem contents de tenir un pilot com l’Arvid a les nostres files per al 2025, ja que té un talent immens, i estem segurs que junts tenim objectius molt importants al davant. Tenim els mesos d’hivern per treballar i assegurar-nos que estigui el més preparat possible per al seu debut la propera temporada. Aportarem tota la nostra experiència per fer que la seva transició sigui tan suau i exitosa com sigui possible.”

Arvid Lindblad (Pilot de Campos Racing a la FIA Fórmula 2): “Estic molt emocionat de sumar-me a Campos Racing a la FIA F2 per al 2025. L’equip ha tingut una temporada increïble fins ara i no puc esperar a començar a treballar junts. Espero unir-me a la llarga llista de pilots que han competit per a l’equip en el passat i formar part del seu patrimoni i llegat del Sr. Adrián Campos. L’equip sembla molt apassionat, famolenc i motivat per guanyar. Em donaran les eines i el coneixement per continuar desenvolupant-me com a pilot mentre ens empenyem mútuament per millorar. Vull agrair a tothom a Red Bull, al Junior Team i a Campos Racing per l’oportunitat. No puc esperar a començar!”