Xavier J. Vidales i Jordi Hereu han obtingut la victòria el passat dissabte a Cervera al 5è Memorial Abel Puig

El passat dissabte, amb seu a la localitat de Cervera i organitzat per WRC Management, es va disputar el 5è Memorial Abel Puig, quarta prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra que puntuava pel Campionat de Catalunya de Ral·lis, Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra, Campionat de Catalunya de Regularitat i Regularitat Sport de Terra, Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra, Copa de Catalunya de vehicles TT de ral·lis de terra, Copa de Catalunya Side by Side de ral·lis de terra, Open de Catalunya de vehicles Side by Side-2, Volant Racc i Challenge Rallycracks.

Amb un dia mig nuvolat i ventós que a la fi va estar força assolellat i calorós, i amb 37 vehicles autoritzats a prendre la sortida en les diferents categories, va començar el ral·li que constava de dos trams a triple passada i un tram espectacle dins de la localitat de Cervera, amb un total de 123,73 km dels quals 60,62 eren cronometrats.

Amb uns trams amb força pols, ja des del primer tram cronometrat, Vidales-Hereu van imposar un fort ritme guanyant els set trams que a la final del ral·li els van donar un avantatge de més de cinc minuts sobre el segon classificat.

En el Campionat de Catalunya de Ral·lis el guanyador va ser el tàndem format per Xavier J.Vidales-Jordi Hereu (Skoda Fabia Rally 2), la segona posició va ser per David Nafria-Pedro Requena (Peugeot 208 Rally 4) i tercers van quedar la parella formada per Ramon Gené-Manuel Muñoz (Opel Astra).

A l’apartat de Regularitat, victòria per la parella formada per Ramon Vidal-Roser Morera (Opel Monterrey 3.0).

Quant a l’Open de Catalunya de vehicles Side by Side-2, Jesus Cucharrera-Pau de las Heras (Can Am Maverick X3) en van ser els vencedors, amb Vìctor Gómez-Pere Xampeny (Can Am Maverick X3) en segona posició i tercers la dupla formada per Pau Barca-Marc Closa (Polaris RZR 1000).

Al Campionat de Catalunya de Catalunya de Promoció i al Trofeu Júnior la primera posició va ser per Biel Gavilan-Joan Codinachs (Ford Focus 1.6 16v) i segons van ser Mònica Muniente-Florenci Muniente (Citroen Saxo VTS 1.6 8v)

A la Challenge Rallycraks victòria per Pere E. Rovira-Marc Què (Ford Focus 1.6 16v) i al Volant RACC, primera posició per Kilian Santana-Isaac Pujol (Opel Corsa).