Charles Leclerc segueix imparable, el monegasc ha aconseguit la pole position per a la primera cursa de la FIA Formula 2 al circuit de Silverstone, Anglaterra. El de Prema ha superat en mig segon a Rowland i Nato.

Sessió sota unes condicions fredes i cel tapat però sense risc de pluja, típic del “British Summer”.

En els primers minuts un dels protagonistes era Sean Geael (Arden International) qui veia com sortia fum del seu cotxe i a més a més molestava a la volta ràpida que estava realitzant Antonio Fuoco (Prema Racing).

El jove pilot de Ferrari era dinovè després de la primera tanda de voltes desastrosa degut al incident amb Gelael i una virolla.

Mentrestant el seu company d’equip, Charles Leclerc (Prema Racing) marcava el millor temps amb un 1:39.158, essent tres dècimes superior a Norman Nato (Arden International), el francès era seguit per Nicholas Latifi (Dams).

A mitja sessió, Gelael era obligat a entrar a box ja què el seu cotxe seguia traient oli. A més a més, el indonesi tornava a molestar a Fuoco en la seva volta, el italià acabaria últim.

Mentrestant la lluita per la pole position es feia a una volta, Charles Leclerc millorava el seu temps amb un 1:38.427, essent mig segon més ràpid que Oliver Rowland (Dams), Nato i Jordan King (MP Motorsport).